1 septembrie – Ziua Cunoștințelor în CEMF „Raisa Pacalo”

Anual, la data de 1 septembrie, comunitatea academică, cadrele didactice și elevii din Republica Moldova, alături de comunitatea internațională, marchează Ziua Cunoștințelor. Această zi este un prilej de a reafirma că educația este un catalizator activ al dezvoltării sociale și economice a umanității.
Stimați elevi! Astăzi Dumneavoastră faceți primul pas în lumea medicinii, devenind membri a familei mare a Centrului de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”. Pe parcursul anilor, am demonstrat nivelul înalt de servicii educaționale propuse, care asigură pregătirea specialiștilor medicali cu studii postsecundare și postsecunadre nonterțiare în conformitate cu standardele europene de educație medicală. În scurt timp, eforturile noastre comune se vor focusa pe formarea competențelor profesionale, pe activități extrașcolare și extracurriculare, care, cu certitudine, vor contribui la formarea Dumneavoastră profesională.
Dragi elevi! Vă exprim sincere felicitări cu primul succes în viața profesională și vă doresc să aveți parte de sănătate, înțelepciune, perseverență și realizări remarcabile.