Dumnezeu să te odihnească în pace…

Un eveniment tragic a adus tristețea în inimile colaboratorilor Centrului de excelență în medicină și farmacie ,,Raisa Pacalo”. În noaptea de 10 decembrie 2020, la vârsta de 62 de ani, s-a stins din viaţă bunul nostrum coleg Parasii Mihal.
Parasii Mihail s-a născut la 8 februarie 1958, în satul Căinarii Vechi, raionul Soroca. După absolvirea şcolii medii din localitate a fost înmatriculat la Academia de Stat de Comunicații ,,A.S. Popov” din Odesa. Timp de 26 ani  a activat, prin cumul, în calitate de administrator principal rețea calculatoare la Centrul de excelență în medicină și farmacie ,,Raisa Pacalo”.
Pe perioada întregii activităţi în cadrul Centrului de Excelență a dat dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament, s-a bucurat enorm de stima colegilor.
Colaboratorii CEMF ,,Raisa Pacalo” deplâng trecerea în neființă a Domnului Parasii Mihail, exprimă sincere condoleanţe apropiaţilor. Este o pierdere grea pentru colectiv, pentru rude, apropiaţi, colegi de generaţie.
Ambițios și plin de viață, mereu plin de energie, demn și curajos, inteligent și înțelept…Așa vei rămâne în amintirea noastră.
Deși e greu să ne conformăm cu această realitate, credem cu tărie că Dumnezeu îi aduce mai aproape pe cei mai buni. Cei care urmează să lumineze calea altora, prin propriul sacrificiu…
Zbor lin printre îngeri, acolo de unde îți vei veghea familia îndurerată!
Dumnezeu să te odihnească în pace…