Ieri – istorie! Mâine – Mister! Astăzi – Dăruire!

Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” a fost fondat ca instituție educațională în anul 1944. La frumoasa vârstă, 75 de ani, înscrie în itinerar 27723 de absolvenți, inclusiv 4189 la specialitatea Farmacie.

  Absolvenții de ieri, astăzi Personalități notorii! Specialiști de înaltă calificare! activează în spațiul științific și economic, manifestând profesionalism, calități etico-morale și perseverență în asigurarea calității serviciilor medicale și farmaceutice prestate populației țării.

Elevii secției de învățământ nr.5 au realizat un dialog interactiv cu cadrele didactice,  absolvenți ai  instutuției educaționale cu actuala denumire CEMF „Raisa Pacalo”. Impactul  dialogului între generații relevă valorificarea potențialului profesionist al absolvenților instituției,  promovarea imaginei pozitive și respectului pentru Alma Mater! Buchetul meu de flori e prea puțin! Chiar și pământul să ți-l dau, ca să mă închin… Îți luminează calea, viața Ta, O dulce-amară, dar frumoasă Stea!