Ziua Internaţională a Studenţilor, secția nr.3

În fiece an, la data de 17 noiembrie, întrea¬ga lume marchează Ziua Internaţională a Studenţilor. Cu acest prilej, la data de 27 noiembrie 2019, în incinta Centrului de excelență în medicină și farmacie ,,Raisa Pacalo”, s-a desfășurat ședința tematică de curs a secției de învățământ nr.3, cu genericul „Tinerii sunt ziua de mâine”,  condusă de diriginta Boicu Maria, profesoară de informatică, împreună cu elevii programului de formare profesională 901310, Îngrijirea bolnavilor, calificarea Asistent medical, grupa 23.

Au fost realizate diverse activități, în scopul promovării interesului față de valorile documentare privind originea și  istoria acestui eveniment. Totodată fiind în prag de sesiune elevii grupei 23 au venit cu câteva recomandări  cum scăpăm de stress în sesiune și  câteva sfaturi pentru o învățare eficientă. 

Publicul a fost antrenat în exerciții de citire a gândurilor și experimente psihologice de către  invitatul nostru, laureat al concursurilor naționale și internașionale, cu cel mai tare show de iluzie și magie din țară Mihail Kovali.

În cea de-a doua parte a ședinței, au fost înmânate diplome elevilor secției de invățământ Nr. 3 pentru reușite academice remarcabile, participări în activități extracurriculare și implicare civică. Sărbătoarea a continuat cu mesajele de felicitare a șefei de secție dna Lucia Carp, recital de câtec și dans, al elevilor grupei 23, 25,28, atmosfera a fost încinsă de Ansamblul de dansuri populare Hora Horița.

Ședința a culminat cu îndrăgitele piese ale interpretului Denis Midone, reprezentantul Republicii Moldova la Junior Eurovision în anul 2012 (Amsterdam, Olanda), câștigătorul proiectului „Во Весь Голос” în anul 2017 (Moscova, Federația Rusă).