Ziua Profesorului „De drag de voi iubiți profesori…”

În fiecare an pe data de 5 octombrie în CEMF „Raisa Pacalo ” este marcată sărbătoarea profesională a Măriei Sale Profesorul și cu acest prilej, elvii CEMF „Raisa Pacalo” împreună cu Marina Cărăușu șef Secției de învățământ nr.1, Ana Cojuharia șef Secție educație, Rodica Emilian, Președintele Comitetul Sindical al colaboratorilor CEMF „Raisa Pacalo”, au organizat sărbătoarea „omului plin de curaj, de dragoste și dăruire„ – Ziua Profesorului.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Doamna Silvia Radu a onorat cu prezența Sa sărbătoarea și a felicitat întregul colectiv cu Ziua profesională.

Un bun prilej pentru a ne exprima sentimentele de respect, recunoştinţă, apreciere şi mulţumire pentru fiecare din Dumneavoastră, semănători de adevăr şi  înţelepciune. Să rămîneţi şi-n continuare în lumina frumosului pentru a materializa vise, speranţe, aspiraţii.

Visul începe cu un profesor care crede în tine, trage de tine și te impinge la un nivel superior , înțepându-te uneori cu un băț numit „adevăr”.