Ne mândrim cu așa discipoli!

Recunoscătoare ca voi deveni nursă!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Asistentului medical doresc să felicit toate nursele ce activează în sistemul sănătății și își dedică competențele sale profesionale pentru a constitui o societate sănătoasă! Vă mulțumim pentru devotamentul și profesionalismul aplicat în îngrijirea și protejarea sănătății oamenilor, pentru inspirația pe care o dăruiți pentru a deveni semeni vouă!

Decizia de a deveni asistentă medicală și a dedica viața pentru susținerea pacienților suferinzi a fost una ușoară pentru ca știam sigur ce îmi doresc – îmi doresc să-i văd mai fericiți pe cei care au nevoie de grija și susținerea mea.

Mă mândresc că învăț la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo” și că pot să acumulez cunoștințe de la cei mai dedicați și iscusiți profesori, ce îmi oferă în dar toată experiența și înțelepciunea profesiei! Sunt profund recunoscătoare că mă ghidează și mă ajută constant să îmi ating scopul meu de a deveni nursă!

Simt fericire că am ales acest domeniu pentru că valorile etice și profesionalismul necesar în comunitatea medicală îmi consolidează credința în importanța și noblețea acestei profesii nobile!

Elena Morari, elevă an.IV, calificarea Asistent medical, specialitatea Îngrijirea bolnavilor