Ziua Lucrătorului din Învățământ

 Stimați colegi! Dragi profesori!
Ziua Lucrătorului din Învățământul este o ocazie deosebită pentru a vă adresa cele mai sincere și frumoase urări de bine, prilejul de a exprima profunda cunoștințe pentru talentul și răbdarea nemărginită, devotamentul și sacrificiul pe care-l manifestă zi de zi, roadele căreia sunt generații de specialiști medicali instruiți, integri, capabili să promoveze politicile statului în domeniul medicinii.
Influenţa Dascălului asupra copiilor este eternă. Ei sunt corecți faptului că Dumneavoastră ați fost corecți. Ei sunt înțelepți, deoarece așa i-ați învățat. Ei sunt împliniți deoarece Dumneavoastră v-ați dedicat deplin procesului de predare. Valorile care îi determină tot de la Dumneavoastră au fost însușite.
Stimați profesori!
Îmi exprim înalta gratitudine pentru activitatea responsabilă și profesionalismul de care dați dovadă în activitatea sa profesională!
Vă doresc multă sănătate, bunăstare familiilor, realizări frumoase și suficientă motivație pentru a asigura dezvoltarea proactivă a învățământului profesional medical din țară!
 Cu deosebită gratitudine,
Mariana Negrean,
director, CEMF „Raisa Pacalo”