Activitate de caritate „Din suflet pentru suflet”

Din suflet pentru suflet

Generaţia persoanelor în etate o regăsim mult mai exact în expresia „persoanele de vîrsta eleganţei” sau persoane care întruchipează casa părinteasca, nucul de la poartă, trecutul, prezentul şi viitorul unei naţiuni.
Ei, nu altceva decât buneii şi părinţii noştri care prin atitudine participativă şi grijă permanentă au păstrat viu focul familiilor noastre – pilon al stabilităţii şi continuităţii neamului.Este o generaţie demnă de grijă, stimă şi atenţia urmaşilor,  precum şi o preluare a experienţei de viaţă.

În Centrul de excelenţă în medicină şi farmacie „Raisa Pacalo” a devenit o tradiţie frumoasă, ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua mondială a oamenilor în etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet urmele experienţelor  trăite pe parcursul vieţii.

Ziua Mondială a oamenilor în etate este un omagiu adus persoanelor ce au înglobat adevăratul sens al experienţei şi al gratitudinii. Cu acest prilej elevii secției nr.7 au fost bucuroși să exprime profundă recunoştinţă pentru toţi acei care prin activitatea de o viaţă, au contribuit la bunăstarea societăţii şi s-au dedicat creării viitorului.