Conferința a VIII-a Națională cu participare internațională a elevilor din colegiile de medicină – în cifre și fotografii

Conferința a VIII-a Națională cu participare internațională a elevilor din colegiile de medicină – în cifre și fotografii. În cadrul Conferinței a VIII-a Națională cu participare internațională a elevilor din colegiile de medicină sau obținut următoarele finalități:
1. Numărul de participanți – 134
2. Numărul de ateliere  – 5
3. Numărul de rapoarte susținute public – 30
4. Numărul de colegii de medicină participante – 6 (Școala Sanitară Postliceală „Sfântul Ioan”, București, România, CEMF „Raisa Pacalo”, Colegiul de Medicină Bălți, Colegiul de Medicină Orhei, Colegiul de Medicină Cahul, Colegiul de Medicină Ungheni)
5. Numărul de organizații particpante – 13 (MSMPS RM, USMF „N.Testemițanu”, Asociația Nursing din Moldova, Asociația Moașelor din Moldova, Centrul PAS, ONG „HOMECARE”, Rețeaua de farmacii „Hippocrates”, Compania „Vinamex”, IMSP Institutul Mamei și Copilului, IMSP Institutul de Cardiologie, IMSP Institutul Oncologic, IMSP Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „V.Ignatenco”, IMSP Spitalul Clinic Municipal „SF. Treime” )
6. Premiați în 5 nominații – 40 persoane (agenți economici, cadre didactice, elevi).