Tihon Aurelian-Mihai

De-a lungul anilor petrecuți la Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo”, am avut privilegiul de a mă dezvolta ca elev dedicat, pasionat și membru activ al comunității. Această experiență m-a transformat într-un individ cu o perspectivă holistică asupra domeniului medical și o dorință arzătoare de a contribui la îmbunătățirea vieții celor din jur.

Pregătirea mea profesională a fost definită de dedicarea mea studiului riguros și de dorința constantă de a depăși limitele. Am dobândit o cunoaștere aprofundată a principiilor fundamentale ale îngrijirii bolnavilor și am dezvoltat abilități practice esențiale pentru a oferi asistență medicală de calitate. Pe lângă programul de studii formal, am participat la cursuri suplimentare și seminarii pentru a-mi consolida cunoștințele și a-mi extinde orizonturile profesionale.

Am avut onoarea de a servi ca șef al departamentului Mass-Media al Consiliului Elevilor din 2023 până în prezent. Această poziție mi-a permis să îmi utilizez abilitățile de comunicare pentru a reprezenta interesele colegilor mei și a contribui la îmbunătățirea vieții academice și sociale din cadrul centrului. Am organizat numeroase evenimente și proiecte care au promovat valorile educației de calitate, dezvoltării personale și spiritului de echipă.

Engleza a jucat un rol semnificativ în parcursul meu academic și personal. Am obținut un nivel C1 de competență lingvistică, ceea ce îmi permite să comunic cu ușurință în contexte profesionale și academice internaționale. Consider că abilitățile mele lingvistice îmi vor fi de un real folos în cariera mea viitoare, permițându-mi să colaborez cu colegi din diverse medii și să accesez resurse informaționale de ultimă generație.

Pe lângă pregătirea mea medicală, sunt bine dezvoltat în domeniul IT. Stăpânesc diverse programe și platforme digitale, ceea ce îmi permite să gestionez eficient informațiile, să comunic cu colegii și să îmi optimizez procesele de învățare. Consider că abilitățile mele IT îmi vor fi de un real folos în cariera mea medicală, permițându-mi să utilizez instrumente moderne pentru a oferi o asistență medicală de calitate și eficientă.

Totodată, sunt un participant activ în proiectul european eTwinning, cogăzduit de doamna Elena Catărău, șefa catedrei Limbi de Comunicare, o platformă online care promovează colaborarea interculturală și schimbul de bune practici între școli din diferite țări europene. Consider că această experiență îmi oferă o perspectivă globală asupra educației și îmi permite să construiesc relații semnificative cu elevi și profesori din diverse medii culturale.

Experiența mea la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo” m-a transformat într-un individ cu o pregătire profesională solidă, o perspectivă holistică asupra domeniului medical și o dorință arzătoare de a contribui la îmbunătățirea vieții celor din jur. Sunt convins că abilitățile și cunoștințele dobândite îmi vor fi de mare folos în viitoarea mea carieră în domeniul medical.