„CARIERA TA A ÎNCEPUT AICI”

Avatar Cereș Lilia
Cereș Lilia
Gr.Absolvent 2011, calificare Asistent farmacist,
specialitatea Farmacie

Proiectul „CARIERA TA A ÎNCEPUT AICI”, promovează calificarea #AsistentFarmacist și ne va familiariza cu istoriile de succes a absolvențelor Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie,,Raisa Pacalo” – azi, unii dintre cei mai buni angajați ai diverselor rețele de farmacii.

Rețeaua de farmacii #FarmaciaFamilia

Prezenţa noastră în Univers este ceva prea ambiguu pentru a fi explicat în cuvinte. Care este sensul vieţii ? O întrebare aparent simplă, dar care dă naştere la mii şi mii de interpretări diferite. Asupra acestei întrebări se gândesc toţi dintre noi existenţi pe acest pământ. Unii vor declara în mod egoist că sensul vieţii este fericirea personală (cariera, plăcerile, bunăstarea economică, prestigiul, popularitatea, puterea, autoritatea, frumuseţea fizică) care nu întotdeauna coincide cu cea generală, alţii vor susţine că sensul vieţii este familia, iar alţii vor interveni cu ideea că sensul vieţii lor este aportul lor în ştiinţă şi dezvoltarea omenirii.
Viaţa umană este prea scurtă pentru a decodifica complexitatea acestei întrebări, de aceea doar o interpretare univocă nu este de ajuns.