Sedința cu tema:”Norme de comportament etic în cotidian” grupa nr.28

În data de 8 octombrie 2020, în incinta CEMF „Raisa Pacalo”, s-a desfășurat ședința tematică de curs cu genericul „Norme de comportament etic în cotidian”, condusă de diriginta Andrieș Veronica, profesoară de limba și literatura română, împreună cu elevii anului II, specialitatea Îngrijirea bolnavilor, calificarea Asistent medical.

Ținând cont de situația epidemiologică, ședința tematică a fost realizată online. Astfel, elevii grupei 28 au prezentat diverse norme de conduită la școală, în oraș, la cinema, în stradă etc. Atât elevii prezentatori, cât și publicul au demonstrat o atitudine conștiincioasă față de respectarea codului etic.

Spre finalul ședinței, publicul a fost provocat să contribuie la realizarea unui panou informativ, cu scopul de a aduna numeroase materiale pentru a fi distribuite pe rețelele sociale. Elevii au postat pe platforma padlet.com (https://padlet.com/romanveronika1995/bxk9mp5687zlw9ki)​ surse video, jocuri, link-uri, imagini și prezentări proprii, ce valorifică informații cu privire la comportamentul adecvat în diferite situații ale vieții.