Viitorul meu, alegerea mea!

Diagnosticul de laborator oferă aproximativ 80% din informațiile de sănătate ale unei persoane. Efectuarea unui examen de laborator calitativ depinde de profesionalismul Asistentului medical în diagnostic de laborator, ca verigă de bază în reușita stabilirii diagnosticului și tratamentului oportun, iar practica medicinii moderne ar fi imposibilă fără testele efectuate în laboratorul de analize medicale.
Un rol primordial în procesul de instruire/cercetare în Centrul de excelență în medicină si farmacie exercită sălile de studii foarte bine dotate.
Viitorii Asistenți medicali în diagnosticul de laborator vor activa cu succes în laboratoarele clinice generale, hematologice, genetic-medicale, biochimice, histologice, bacteriologice, imunologice și de cercetări ştiinţifice în domeniul diagnosticului paraclinic.
Alegerea unei profesii este o sarcină cu multe necunoscute, dar dacă sunteți pasionați de arta medicinii, venim cu îndemnul să alegeți calificarea Asistent medical în diagnostic de laborator!
Acest spot este lansat în cadrul Zilelor Catedrei Discipline paraclinice, igienice și epidemiologie pe 08 aprilie 2021. Mulțumim medicilor, asistenților medicali în diagnostic de laborator din instituțiile medicale, cadrelor didactice din Centrul de Excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, în mod deosebit profesoarei Olga Preguza, elevilor grupei 205, calificarea Asistent medical în diagnostic de laborator, care s-au implicat activ în prezentarea unor aspecte din activitatea profesională.
Vă invităm să aplicați pentru această calificare, extrem de importantă pentru stabilirea diagnosticului corect, gestionarea tratamentului și menținerea sănătății!
https://cloud.mail.ru/stock/6e72RLmscG7oQnVp7hgdeU5D